1000 София, бул. Ал. Стамболийски №84, Урбан Модел, етаж 6, офис 30

За нас

Winners Group е компания, разпространяваща финансови продукти за обикновени хора чрез система за мрежов маркетинг. От създаването си през 2008 г. компанията се превърна в един от топ доставчиците на финансово посредничество в Словакия.

Целта на нашата компания е на едно място да предоставим на нашите клиенти цялостни финансови услуги, което е възможно благодарение на нашата уникална концепция, насочена към експертиза и специализация във всеки сегмент на финансовата търговия. Когато разработваме дадено финансово решение, обективността е важен аспект за нас, в резултат на което нашата компания работи с мисълта за независимо финансово посредничество.

Ние не сме собственост на никоя финансова институция и благодарение на това можем да избираме най-добрите финансови програми и да се уверяваме, че целите на нашите клиенти са достигнати. Winners Group създава справедлива и прозрачна среда, така че нашите бизнес партньори да могат успешно да печелят, като помагат на клиентите да изберат най-подходящите инструменти на финансовия пазар. Ние сме изключителна компания с изключителни хора и това е капиталът на нашата компания. Станете част от нашия елитен екип и направете своя живот изключителен заедно с нас!

Winners Group е група от победители!